Veislė indeterminantinio tipo, vidutinio
ankstyvumo. Vaisinės kekės sudėtinės, daugelis jų būna labai tankios, rutulio formos.
Vaisiai raudoni, apvalūs, mažai arba vidutiniškai gruoblėti, vidutinio
stambumo, transportabilūs, skanūs. Neprinokę vaisiai šviesiai žali, prie
pagrindo nėra tamsiai žalios dėmės, todėl tinka rauginti bei marinuoti. Rutuliai yra jautrūs sausrai, pernelyg
aukštai temperatūrai (apie 40 °C) ir trąšų trūkumui. Dėl šių
priežasčių sustoja vaisių augimas, blogėja jų skonis. Rutuliai labai
gausiai mezga vaisius paskutinėse kekėse, kai karštą vasarą pradeda atvėsti
orai, todėl jie
ypač gausiai dera rudenėjant. Pomidorai
užauga apie 80-90 g., formuoti galima 2 stiebais.
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą
Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.